ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ

CAMPING METHONI

Φαντάσου ένα μέρος οπού ξυπνάς με  τον ήχο του κύματος να σκάει στην παραλία.

Φαντάσου να βυθίζεις τα πόδια σου στη ζεστή άμμο.

Να απολαμβάνεις την ζωή, μέσα στο νερό ή κάτω από τον ήλιο ή με το φεγγάρι συντροφιά.

Να νιώθεις την ανεμελιά, την ελευθερία, τη χαρά… το καλοκαίρι!

Στο Camping Methoni ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το διάλειμμα από το χειμώνα και την καθημερινότητα. Γι’ αυτό, δημιουργήσαμε στην Μεθώνη έναν χώρο αναψυχής, μια γωνιά αναζωογόνησης.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ

CAMPING METHONI

Το Camping Methoni συνδυάζει τη φυσική ομορφιά της Μεθώνης με την προσωπική πινελιά της οικογενειακής θαλπωρής. Από το 2013, η οικογένειά μας έχει αναλάβει την εναλλακτική φιλοξενία της περιοχής. Εξασφαλίζει μια εμπειρία που στόχο έχει να ενώσει την σχέση του ανθρώπου με την φύση, να προσφέρει εσωτερική ισορροπία και να γεμίσει τις μπαταρίες!

Ένας χώρος ανοιχτός στον άνθρωπο, τα ζώα…, την ζωή!

Οι διακοπές είναι δικαίωμα όλων! Γι’ αυτό και φροντίζουμε οι χώροι μας να είναι φιλικοί και προσιτοί προς παντός ενδιαφερόμενου. Είμαστε σίγουροι πως μαζί θα βρούμε το κατάλληλο σημείο για σένα και τους συνταξιδιώτες σου!

Η φύση αποτελεί πηγή έμπνευσης για την ανάπτυξη και λειτουργία αυτού του κάμπινγκ. Γι’ αυτό φροντίζουμε να μην εκμεταλλευόμαστε αυτό που μας δίνεται απλόχερα. Το εργατικό δυναμικό του Camping Methoni εκτιμά αυτόν το χώρο και τον διαμορφώνει ως μια μοναδική εμπειρία για τους επισκέπτες και την κοινότητα.

Το Camping Methoni είναι ένας προορισμός αναψυχής, που βρίσκεται στο τέλος της παραλιακής της Μεθώνης – Μεσσηνίας, Ελλάδα.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ

CAMPING METHONI

Ο χώρος του εστιατορίου προσφέρει στους τουρίστες μας την αίσθηση του παραδοσιακού και του σπιτικού φαγητού.

Εκτός από την απόλαυση των γευσεών μας, οι πελάτες μας μένουν πολύ  ευχαριστημένοι με την ζεστασιά του χώρου μας και πως εμείς συνεισφέρουμε στις δικές τους ανάγκες.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΑ ΣΤΟ

CAMPING METHONI

Το camping Methoni ξεχωρίζει γαιτί συνδιάζει όλες τις υπηρεσίες που εσύ χρειάζεσαι!

Έκτος από τις υπηρεσίες που σας παρέχει όπως mini market, επαρκή χώρο για το σκηνή σου ή το τροχόσπιτο και το εστιατόριο, επίσης μπορεί να σου προσφέρει μία υπέροχη θέα που θα σε χαλαρώσει και θα σου δημιουργήσει γαλήνη και ευημερία.